Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Naše úplné řešení pro vaše čisté prostory

Společnost Gerflor, která si je vědoma úskalí v oblasti přírodních věd, vyvinula úplné řešení umožňující reagovat na všechny vaše požadavky související se zvládáním kontaminace.

Naše certifikované podlahy pro použití v čistých prostorech

Řada Mipolam Biocontrol umožňuje zvládnout vaše výrobní prostředí (mimořádná čistota, molekulární a elektrostatické znečištění) a disponuje silnou odolností vůči mikrobiologickým a chemickým agresivním vlivům. Splňuje normy ISO-3 a BPF/GMP třídy A pro čisté prostory.

gerflor-header-sub-segment-life-sciences

Naše podlahy pro vlhké zóny nebo s přítomností prachu

S cílem omezit nebezpečí pádu ve vlhkých zónách (prádelny, sprchy apod.) nebo prašných oblastech (příprava), vyvinula společnost Gerflor řadu protiskluzových krytin pro vaši bezpečnost.

Tarasafe vám zaručuje ochranu vůči uklouznutí úrovně R10, silnou odolnost vůči nárazům, jakož i snadnou údržbu.

Více informací o Tarasafe
gerflor-image-article-industry-cleanroom-2

Potřebujete něco renovovat v blízké budoucnosti?

Řada GTI Cleantech, již tvoří výrobky GTI Max Cleantech a GTI EL5 Cleantech, s pokládkou bez lepení, nabízí renovaci vašich čistých prostor v rekordním čase!

Podlahy GTI Cleantech mají vynikající odolnost vůči chemickým přípravkům a intenzivnímu provozu. Toto 100% nepropustné řešení je kompatibilní s normami BPF třídy A vašich čistých prostor.

gerflor-image-article-industry-security-3

Inovační češení rohů

Společnost Gerflor, která má stále na mysli zvládání vašeho prostředí, vypracovala systém úhlů, tzv. systém Clean Corner. Toto řešení vám umožňuje snadné čištění vašich čistých prostor a také omezit nebezpečí znečištění.

Systém Clean Corner je nepropustný, odolný a udržitelný.

Více informací o Clean Corner Systems
gerflor-article-industry-cleanroom-3

Ochrana stěn

Naše řada nástěnných panelů SPM Decoclean umožňuje chránit vaše stěny vůči nárazům, přičemž si zachovává výjimečně snadné čištění. Toto řešení bylo speciálně vyvinuto pro zóny s řízenou atmosférou.

Více informací o SPM Decoclean
gerflor-image-article-industry-cleanroom-4
Gerflor a životní prostředí
we care / we act

Týmy společnosti Gerflor vždy staví do centra svých zájmů zákazníky a životní prostředí.
Naše podlahové krytiny, nástěnné produkty a dokončovací prvky jsou navrženy tak, aby vydržely co nejdéle, usnadňovaly život uživatelům a chránily jejich zdraví. Jejich design a životnost také respektují naši planetu.

Naše závazky životnímu prostředí
gerflor-img-environnement.jpg
Gerflor stojí při vás
Služby

Máte nějaké otázky? Potřebujete radu k některému ze svých projektů? Obraťte se na tým společnosti Gerflor, který Vám pomůže s výběrem nejlepšího řešení.

Kontaktujte nás
service

O společnosti Gerflor

Skupina GERFLOR po více než 80 let navrhuje, vyrábí a propaguje inovativní, dekorativní a ekologicky šetrné produkty pro flexibilní podlahové krytiny, linoleum, nástěnné krytiny a doplňky pro přístupnost, bezpečnostní podlahoviny, antistatické podlahoviny od pokládky až po dokončovací práce pro profesionály i jednotlivce.

Sortiment našich produktů splňuje specifické potřeby všech segmentů trhu: komerčních, vzdělávacích, zdravotnických, sportovních (tělocvičny a venkovní areály) i obytných budov. Pro ještě větší inspiraci, komfort, bezpečnost, efektivitu a návratnost investic.

This option will filter the result to display only products that are currently available in stock.