Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Gerflor, váš partner pro dokonalou údržbu

My, jakožto odborníci na podlahové krytiny a obklady stěn v odvětví zdravotnictví a sterilních místností, vám poskytujeme podporu, abychom zajistili zdravotní bezpečnosti vašich budov.

Vinylové podlahy odolné vůči korozivnímu čištění, podlahové krytiny vybavené antivirovým účinkem, signalizace na podlahách na omezení fyzického kontaktu: reagujeme na všechny vaše problémy v oblasti hygieny a údržby. 

Hygiene

Naše řešení pro dezinfekci veřejných budov

My, jakožto lídři v oblasti podlahových krytin a obkladů stěn v odvětví zdravotnictví a sterilních místností, vám předkládáme vinylové krytiny splňující nejnáročnější pravidla pro dezinfekci.

Bližší informace
image-slider-desinfection.jpg

Naše podlahy jsou ošetřeny, aby zamezily šíření koronaviru

My, jakožto první dodavatelé podlahových krytin a obkladů stěn v odvětví zdravotnictví a sterilních místností, vám pomáháme bojovat proti šíření kovidu-19...

Více informací
gerflor-coronavirus

Naše nabídka signalizačních ochran pro omezení fyzického kontaktu

Abyste ve svých budovách udrželi omezení fyzického kontaktu, předkládáme vám trvalá nebo dočasná řešení na značení podlah...

Více informací
gerflor-social-distancing

O společnosti Gerflor

Skupina GERFLOR po více než 80 let navrhuje, vyrábí a propaguje inovativní, dekorativní a ekologicky šetrné produkty pro flexibilní podlahové krytiny, linoleum, nástěnné krytiny a doplňky pro přístupnost, bezpečnostní podlahoviny, antistatické podlahoviny od pokládky až po dokončovací práce pro profesionály i jednotlivce.

Sortiment našich produktů splňuje specifické potřeby všech segmentů trhu: komerčních, vzdělávacích, zdravotnických, sportovních (tělocvičny a venkovní areály) i obytných budov. Pro ještě větší inspiraci, komfort, bezpečnost, efektivitu a návratnost investic.

This option will filter the result to display only products that are currently available in stock.